Kerstborrel 2007

Kerstdiner Freshheads 2007
Af Al met al kunnen we weer een geslaagd feestje bijschrijven op ons lijstje. Een van de hoogte punten was het optreden van DJ Heino feat. DJ Heeswijk. Dit duo is later dit jaar (waarschijnlijk 17 februari) te zien in Cul de Sac, hier gaven zij alvast een voorproefje van wat mogelijk komen gaat. Het gelegenheidsduo DJ Heino feat. DJ Heeswijk in actie. Meer foto- en videomateriaal is hier te vinden. Nog wat: De prijs voor de beste kerstwens 2007 gaat dit jaar toch naar de heren Spread. Ze lanceerden ook nog op dezelfde dag als de Freshheads Kerstborrel een nieuwe website, gefeliciteerd gasten! Veel succes in 2008!

Afgelopen vrijdag was de jaarlijkse Freshheads kerstborrel. Het wordt zo langzamerhand een jaarlijks terugkerende traditie om vóór de feestdagen al een klein feestje te bouwen bij Freshheads. Voorafgaand aan de borrel hebben we gegeten met het voltallige personeel en aanhang. Het menu bestond uit erwtensoep, roggebrood met spek en mosterd, pannekoeken en creme brulee. Geen culinaire hoogstandjes, dat niet, maar wel een degelijke bodem die later op de avond goed van pas zou komen voor velen.

Kerstdiner Freshheads 2007

Al met al kunnen we weer een geslaagd feestje bijschrijven op ons lijstje. Een van de hoogte punten was het optreden van DJ Heino feat. DJ Heeswijk. Dit duo is later dit jaar (waarschijnlijk 17 februari) te zien in Cul de Sac, hier gaven zij alvast een voorproefje van wat mogelijk komen gaat.

Het gelegenheidsduo DJ Heino feat. DJ Heeswijk in actie.

Meer foto- en videomateriaal is hier te vinden.

Nog wat: De prijs voor de beste kerstwens 2007 gaat dit jaar toch naar de heren Spread. Ze lanceerden ook nog op dezelfde dag als de Freshheads Kerstborrel een nieuwe website, gefeliciteerd gasten! Veel succes in 2008!

Meer weten?

Wout Withagen