Video Portable Social Networks sessie Picnic 2007 online

Onlanvideo van de discussie over Portable Social Networks die werd gehouden tijdens Picnic 2007 online geplaatst. De discussie gaat over hoe sociale media (hyves, myspace, facebook etc.) meer "open" kunnen zijn. Google heeft inmiddels aangekondigd te komen met "OpenSocial" wat een antwoord is op vele vragen die tijdens het seminar gesteld werden. Op de mogelijkheden die Google's OpenSocial te bieden heeft wil ik later terug komen als er meer details bekend zijn gemaakt (dat gebeurd waarschijnlijk vandaag). Het biedt in ieder geval vele nieuwe perspectieven! Voor de geïnteresseerden: Gijs en ik zitten net achter Raymond Spanjar ;) (van Hyves). Voor in het zaaltje zitten onder andere Dick Hardt, Marc Canter, Biz Stone en Yme Bosma, de sessie werd aangevoerd door Robert Gaal.

Onlangs is een video van de discussie over Portable Social Networks die werd gehouden tijdens Picnic 2007 online geplaatst. De discussie gaat over hoe sociale media (hyves, myspace, facebook etc.) meer “open” kunnen zijn.

Google heeft inmiddels aangekondigd te komen met “OpenSocial” wat een antwoord is op vele vragen die tijdens het seminar gesteld werden. Op de mogelijkheden die Google’s OpenSocial te bieden heeft wil ik later terug komen als er meer details bekend zijn gemaakt (dat gebeurd waarschijnlijk vandaag). Het biedt in ieder geval vele nieuwe perspectieven!

Voor de geïnteresseerden: Gijs en ik zitten net achter Raymond Spanjar 😉 (van Hyves). Voor in het zaaltje zitten onder andere Dick Hardt, Marc Canter, Biz Stone en Yme Bosma, de sessie werd aangevoerd door Robert Gaal.

Meer weten?

Wout Withagen