Open Coffee en hokken bij Wakoopa

view from wakoopa headquarters
AfCoffeeCompany's die Amsterdam rijk is. Het blijft altijd een hele tocht om vanuit Tilburg om 9.00 uur in Amsterdam te zijn maar het was de moeite. Al was het maar om het feit dat ik nu eindelijk eens wat langer heb kunnen spelen met de iPhone, het leek wel of iedereen er twee had ;) Na de OpenCoffee kon ik - waarvoor veel dank - een paar uurtjes werken en lunchen vanuit het kantoor van de heren van Wakoopa en Fleck, what a view! (zie foto). view from wakoopa headquarters Later op de dag ben ik nog met mijn zus gaan eten bij Festina Lente, een aanrader!

Afgelopen donderdag was ik aanwezig de Open Coffee, een wekelijks “open” netwerk bijeenkomst in een van de vele CoffeeCompany’s die Amsterdam rijk is. Het blijft altijd een hele tocht om vanuit Tilburg om 9.00 uur in Amsterdam te zijn maar het was de moeite. Al was het maar om het feit dat ik nu eindelijk eens wat langer heb kunnen spelen met de iPhone, het leek wel of iedereen er twee had 😉

Na de OpenCoffee kon ik – waarvoor veel dank – een paar uurtjes werken en lunchen vanuit het kantoor van de heren van Wakoopa en Fleck, what a view! (zie foto).

view from wakoopa headquarters

Later op de dag ben ik nog met mijn zus gaan eten bij Festina Lente, een aanrader!

Meer weten?

Wout Withagen