Expositie CMYT-werk in Breda

inzending Sjoerd
CBruut ontwerp) Janine Hendriks (Kaftwerk) Laurens Schellekens & Chantal Knooks (LouLou & Tummie), Sander Crombach & Tim Schellekens (studio Jan Koek) Sander Neijnens Anja Dierx Maikel van Berkel (FormAddict), Jasper van Aarle (Beeldend Kabaal) Sjoerd Eikenaar (Freshheads) Ivo van Leeuwen S. Lloyd Trumpstein. inzending Sjoerd Opening 30 november 2007, 20.00 uur Data 30 november 2007 t/m 21 januari 2008 Plaats Stichting KOP, Speelhuislaan 171, Breda Deelnemers Richard Niessen en tevens CMYTwerk (Tilburg), Greytones (Eindhoven) en Achtung Gestaltung (‘s-Hertogenbosch) KOP i.s.m. Stedelijk Museum Amsterdam en Stichting Graphic Design Festival Breda

CMYT-werk is een grafisch experiment waarbij verschillende ontwerpen over elkaar heen worden gedrukt zodat er nieuwe en onverwachte beelden ontstaan. De deelnemers werken vanuit één centraal thema: Tilburg. Met 10 vormgevers uit Tilburg die ieder 3 ontwerpen aandragen, zijn er 30 drukplaten waarmee posters gemaakt werden.

Deelnemers:

Bart Waalen & Michiel Corten (Bruut ontwerp)
Janine Hendriks (Kaftwerk)
Laurens Schellekens & Chantal Knooks (LouLou & Tummie),
Sander Crombach & Tim Schellekens (studio Jan Koek)
Sander Neijnens
Anja Dierx
Maikel van Berkel (FormAddict),
Jasper van Aarle (Beeldend Kabaal)
Sjoerd Eikenaar (Freshheads)
Ivo van Leeuwen
S. Lloyd Trumpstein.

inzending Sjoerd

Opening 30 november 2007, 20.00 uur

Data 30 november 2007 t/m 21 januari 2008

Plaats Stichting KOP, Speelhuislaan 171, Breda

Deelnemers Richard Niessen en tevens CMYTwerk (Tilburg), Greytones (Eindhoven) en Achtung Gestaltung (‘s-Hertogenbosch)

KOP i.s.m. Stedelijk Museum Amsterdam en Stichting Graphic Design Festival Breda

Meer weten?

Sjoerd Eikenaar