Ciparo bij NOVA

Aanstaande Thijs Cox, mede-oprichter van Ciparo BV, te zien zijn bij het programma NOVA op Nederland 2. Op dit moment zijn wij bezig met de ontwikkeling van een nieuw back-office voor dit bedrijf, zodat er makkelijker gegevens uitgewisseld kunnen worden tussen het hoofdkantoor in Rotterdam en Ciparo kantoren in China. Als je wilt weten wat ze bij Ciparo allemaal doen, dan moet je maandag om 22:15 uur zeker even afstemmen op Nederland 2!

Aanstaande maandag zal Thijs Cox, mede-oprichter van Ciparo BV, te zien zijn bij het programma NOVA op Nederland 2. Op dit moment zijn wij bezig met de ontwikkeling van een nieuw back-office voor dit bedrijf, zodat er makkelijker gegevens uitgewisseld kunnen worden tussen het hoofdkantoor in Rotterdam en Ciparo kantoren in China. Als je wilt weten wat ze bij Ciparo allemaal doen, dan moet je maandag om 22:15 uur zeker even afstemmen op Nederland 2!

Meer weten?

Dimitri van Hees