Nieuwe website FEM Business online

Fem Update
Afnieuwe website van FEM Business - een tijdschrift wat zich richt op de zakelijke markt - online gegaan. Freshheads ontwikkelde afgelopen zomer de vormgeving van de nieuwsbrieven die een belangrijke pijler vormen van het nieuwe webconcept. Iedere dag wordt de FEM Business Update verzonden met de belangrijkste nieuwsfeiten van de dag. Daarnaast wordt ook met regelmaat de executive life nieuwsbrief verzonden met meer achtergrond informatie over lifestyle en andere, luchtige onderwerpen. Fem Update Bij de ontwikkeling van de nieuwsbrieven zijn met name de indeling en volgorde van de items en de beelden zorgvuldig afgewogen. Helaas komt het door Freshheads aangeleverd ontwerp niet geheel overheen met de nieuwsbrief zoals deze nu verzonden wordt. Er wordt door de webontwikkelaars van Reed Business nog gewerkt om dat voorelkaar te krijgen maar dat blijkt technisch erg lastig te zijn. We zijn benieuwd of het lukt, we houden het in de gaten.

Afgelopen vrijdag is de nieuwe website van FEM Business – een tijdschrift wat zich richt op de zakelijke markt – online gegaan. Freshheads ontwikkelde afgelopen zomer de vormgeving van de nieuwsbrieven die een belangrijke pijler vormen van het nieuwe webconcept.

Iedere dag wordt de FEM Business Update verzonden met de belangrijkste nieuwsfeiten van de dag. Daarnaast wordt ook met regelmaat de executive life nieuwsbrief verzonden met meer achtergrond informatie over lifestyle en andere, luchtige onderwerpen.

Fem Update

Bij de ontwikkeling van de nieuwsbrieven zijn met name de indeling en volgorde van de items en de beelden zorgvuldig afgewogen. Helaas komt het door Freshheads aangeleverd ontwerp niet geheel overheen met de nieuwsbrief zoals deze nu verzonden wordt. Er wordt door de webontwikkelaars van Reed Business nog gewerkt om dat voorelkaar te krijgen maar dat blijkt technisch erg lastig te zijn. We zijn benieuwd of het lukt, we houden het in de gaten.

Meer weten?

Wout Withagen