Volg het met de Picnic Aggregator

Picnic Aggregator
VandaaPicnic 2007. Al eerder schreven we dat Freshheads aanstaande vrijdag hierbij aanwezig zal zijn. De dagen dat we er niet zijn volgen we alles via de Picnic aggregator. Hier vind je alle webcontent over de picnic verzameld op een locatie. De aggregator is een initiatief van Wilbert wat is omarmt door de VPRO. Picnic Aggregator

Vandaag is in Amsterdam de Cross Media Week begonnen ofwel Picnic 2007. Al eerder schreven we dat Freshheads aanstaande vrijdag hierbij aanwezig zal zijn. De dagen dat we er niet zijn volgen we alles via de Picnic aggregator. Hier vind je alle webcontent over de picnic verzameld op een locatie. De aggregator is een initiatief van Wilbert wat is omarmt door de VPRO.

Picnic Aggregator

Meer weten?

Wout Withagen