See You Dance, Dancing Girl

Onze dat dansende meisje boven in de header van de website van See You Dance hebben gemaakt. Ik was het al bijna weer vergeten maar het originele beeld komt van YouTube. Ik heb het helaas niet terug kunnen vinden op YouTube. Na wat speurwerk op de server heb ik wel het filmje gevonden wat we destijds van het scherm hebben opgenomen met een simpele fotocamera en wat later getraced is. Soms zijn oplossingen zo simpel, en heb je erg weinig nodig. Ik heb ons filmpje weer terug op youtube gezet. Wie het dansende meisje is weten we niet, iemand een idee? Dan sturen we haar een bloemetje ;)

Onze nieuwe stagiaire vroeg me deze ochtend hoe wij dat dansende meisje boven in de header van de website van See You Dance hebben gemaakt. Ik was het al bijna weer vergeten maar het originele beeld komt van YouTube. Ik heb het helaas niet terug kunnen vinden op YouTube. Na wat speurwerk op de server heb ik wel het filmje gevonden wat we destijds van het scherm hebben opgenomen met een simpele fotocamera en wat later getraced is. Soms zijn oplossingen zo simpel, en heb je erg weinig nodig.

Ik heb ons filmpje weer terug op youtube gezet. Wie het dansende meisje is weten we niet, iemand een idee? Dan sturen we haar een bloemetje 😉

Meer weten?

Wout Withagen