Martijn, bedankt!

Martijn
AfMartijn van Meer. Martijn heeft bij Freshheads zijn afstudeer stage gelopen en tijdens deze stage de websites van dressgoat helemaal vernieuwd. Martijn is inmiddels bijna geslaagd, hij moet nog een paar vakken afronden. Martijn Tijdens de zomer vakantie heeft Martijn gewerkt aan de ontwikkeling van leukstebijbaan.nl Deze website is inmiddels online. We willen Martijn bedanken voor zijn inzet en de prettige samenwerking!

Afgelopen vrijdag hebben we afscheid genomen van Martijn van Meer. Martijn heeft bij Freshheads zijn afstudeer stage gelopen en tijdens deze stage de websites van dressgoat helemaal vernieuwd. Martijn is inmiddels bijna geslaagd, hij moet nog een paar vakken afronden.

Martijn

Tijdens de zomer vakantie heeft Martijn gewerkt aan de ontwikkeling van leukstebijbaan.nl Deze website is inmiddels online. We willen Martijn bedanken voor zijn inzet en de prettige samenwerking!

Meer weten?

Wout Withagen