Freshheads op Picnic 2007

Picnic 2007
DPicnic 2007. Dankzij een sponsordeal die de organisatie van het Tilburgse festival ZXZW met XS4ALL wist te sluiten krijgen we de kaartjes gratis! Uiteraard kunnen we met de nieuwe kennis de website voor ZXZW volgend jaar weer verbeteren. Door regelmatig deze events te bezoeken blijft Freshheads op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in medialand. Picnic 2007 Vrijdag 28 september is er een bloggers conferentie en een bijeenkomst over portable social networks - welke overigens voor iedereen te bezoeken is - met onderandere Marc Canter (People Aggregator) en Dick Hardt(Sxip) die onlangs ook aawezig waren op The Next Web conference. Hier zullen we zeker bij aanwezig zijn.

Dit jaar zal Freshheads met 2 personen aanwezig zijn op media festival Picnic 2007. Dankzij een sponsordeal die de organisatie van het Tilburgse festival ZXZW met XS4ALL wist te sluiten krijgen we de kaartjes gratis! Uiteraard kunnen we met de nieuwe kennis de website voor ZXZW volgend jaar weer verbeteren. Door regelmatig deze events te bezoeken blijft Freshheads op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in medialand.

Picnic 2007

Vrijdag 28 september is er een bloggers conferentie en een bijeenkomst over portable social networks – welke overigens voor iedereen te bezoeken is – met onderandere Marc Canter (People Aggregator) en Dick Hardt(Sxip) die onlangs ook aawezig waren op The Next Web conference. Hier zullen we zeker bij aanwezig zijn.

Meer weten?

Wout Withagen