Ten Miles

1706.jpg
ZondaTen Miles' weer gelopen in het centrum van Tilburg. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden en telt vele deelnemers die allemaal 10 Engelse Mijlen, ofwel 16.093,4 meter afleggen (te voet, hardlopend zelfs). Wij sponsoren twee lopers, namelijk Pieter Wels en Jeroen Toonen met de inmiddels legendarische Freshheads t-shirts. En hier de foto's: 1706.jpg fresh4430.jpg

Zondag 2 september wordt de ‘Ten Miles‘ weer gelopen in het centrum van Tilburg. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden en telt vele deelnemers die allemaal 10 Engelse Mijlen, ofwel 16.093,4 meter afleggen (te voet, hardlopend zelfs). Wij sponsoren twee lopers, namelijk Pieter Wels en Jeroen Toonen met de inmiddels legendarische Freshheads t-shirts.

En hier de foto’s:

1706.jpg

fresh4430.jpg

Meer weten?

Joost Gielen