FH parafernalia uitgelicht: ‘Dimi’s Schuifunit’

Dimi
Bmoet gebruiken. Wanneer u ooit in ons pand rondloopt en u ziet ergens een vettig grijs schijfje rondslingeren in de buurt van Heeswijk, weet u nu waar dat vreemde attribuut voor dient. Dimi

Binnen de muren van de Freshheads headquarters bevinden zich een aantal attributen die voor een leek als uiterst raar bestempeld zouden kunnen worden. Zo raar zelfs dat we besloten hierover in ons blog tekst en uitleg te geven. In deze eerste aflevering willen we u graag vertellen over Dimi’s Schuifunit.

Dimitri van Hees a.k.a. Heeswijk mag toch wel beschreven worden als een uiterst drukke persoonlijkheid. Omdat hij zo druk is zoekt hij nogal eens een uitlaatklep. Dit gebeurt meestal op een verbale manier waarin hij de meest bijzondere geluiden produceert. Soms ook leeft hij zich fysiek uit op personen in zijn directe omgeving. De laatste tijd is onze stagiair Martijn nogal vaak de klos. Dimitri vindt het namelijk nodig om tijdens de muziek die uit de boxen klinkt, mee te scratchen op alles (dit gebeurt in de Hip Hop normaliter dus met vinyl). Met ‘op alles’ bedoelen we o.a. papier, tafel maar dus ook Martijns hoofd.

Om Dimitri’s enthousiasme wat in te dammen, zodat iedereen gewoon rustig door kan werken, hebben we van foamboard een ‘schuifunit’ gefabriceerd in de vorm van een langspeelplaat(je). We hebben met hem afgesproken dat wanneer hij weer impuls krijgt om te gaan scratchen, hij zijn schuifunit moet gebruiken.

Wanneer u ooit in ons pand rondloopt en u ziet ergens een vettig grijs schijfje rondslingeren in de buurt van Heeswijk, weet u nu waar dat vreemde attribuut voor dient.

Dimi

Meer weten?

Sjoerd Eikenaar