Dutch Cowboys

dutchcowboys.jpg
We zijn gevraagd de nieuwe versie (5) van Dutch Cowboys mee te ontwikkelen! Al langer hebben we goed contact met één van de initiatiefnemers van de website. Sinds een half jaartje hebben we ook een bureau-account en bloggen wij onder de naam 'Freshheads' op de website. Nu hebben we het hele team ontmoet en werken we met veel plezier samen met onder andere Henk, Bert-Jan, Bas en Daan. Het projectmanagement neem ik voor mijn rekening, Joost F is verantwoordelijk voor de techniek, Wout maakt het functioneel- en interactie ontwerp en Sjoerd gaat met het grafisch ontwerp aan de gang.


Dutch Cowboys is – voor diegene die het niet weten – één van de grootste Nederlandse weblogs. Op Dutch Cowboys wordt met name aandacht geschonken aan techniek, media en marketing. Wij zijn uiterst trots dat we onze expertise op gebied van web2.0 (en internet in het algemeen) hiervoor in kunnen zetten!

Meer weten?

Joost Gielen