De Duizenddichter verklaart Freshheads

ZXZW Logo
Van 16 tot 23 septeZXZW festival plaats. Het eigenzinnige festival pakt dit jaar groots uit. Op maar liefst 23 locaties worden optredens en voorstellingen gegeven door de meest uiteenlopende performers. ZXZW Logo De Duizend Dichter is ingeschakeld om de vele exotische bandnamen te verklaren voor het Nederlandse publiek. Dit heeft inmiddels al een aantal hilarische video's opgeleverd. Freshheads ontwikkelde de website voor ZXZW en ze hebben de Duizend Dichter, onder andere bekend van het televisie programma Man Bijt Hond, ook bereid gevonden om "Freshheads" nader te verklaren... Volg het ZXZW blog de komende weken voor meer!

Van 16 tot 23 september vindt in Tilburg het jaarlijkse ZXZW festival plaats. Het eigenzinnige festival pakt dit jaar groots uit. Op maar liefst 23 locaties worden optredens en voorstellingen gegeven door de meest uiteenlopende performers.

ZXZW Logo

De Duizend Dichter is ingeschakeld om de vele exotische bandnamen te verklaren voor het Nederlandse publiek. Dit heeft inmiddels al een aantal hilarische video’s opgeleverd. Freshheads ontwikkelde de website voor ZXZW en ze hebben de Duizend Dichter, onder andere bekend van het televisie programma Man Bijt Hond, ook bereid gevonden om “Freshheads” nader te verklaren…

Volg het ZXZW blog de komende weken voor meer!

Meer weten?

Wout Withagen