Voetbal!

n_cb_18_blobmemo_1.jpg
Afgelopen weekend hebben we weer gevoetbald! Het Freshheads/ZXZW team nam het dit keer op tegen het Little Devil team. Dit was de derde keer dat wij als team mee doen aan deze uiterst recreatieve competitie. De deelnemende teams in deze competitie zijn o.a. een team van Cul de Sac, een team van 013, een team van Little Devil en een team van Freshheads. In de wintermaanden wordt er in de zaal in de Blaak gevoetbald, maar afgelopen weekend is er op een hockeyveld in de binnenstad gespeeld. Al met al is het elke keer weer een erg leuke en sportieve aangelegenheid. Ik hoop dat de organisatie (o.a. Jan van Cul de Sac) snel weer een datum prikt voor het volgende toernooitje. Zo spelen we dan ongeveer eens in de maand een leuke POT voetbal! Het team bestaat uit (een opstelling van): Tom Ketelaar, Joost Heijthuijsen, William van der Voort, Wout Withagen, Sjoerd Eikenaar, Gijs van de Burgt, Joost Farla, Michiel Corten, Frank Kimenai en Joost Gielen

n_cb_18_blobmemo_1.jpg

Afgelopen weekend hebben we weer gevoetbald! Het Freshheads/ZXZW team nam het dit keer op tegen het Little Devil team. Dit was de derde keer dat wij als team mee doen aan deze uiterst recreatieve competitie. De deelnemende teams in deze competitie zijn o.a. een team van Cul de Sac, een team van 013, een team van Little Devil en een team van Freshheads.

In de wintermaanden wordt er in de zaal in de Blaak gevoetbald, maar afgelopen weekend is er op een hockeyveld in de binnenstad gespeeld. Al met al is het elke keer weer een erg leuke en sportieve aangelegenheid. Ik hoop dat de organisatie (o.a. Jan van Cul de Sac) snel weer een datum prikt voor het volgende toernooitje. Zo spelen we dan ongeveer eens in de maand een leuke POT voetbal!

Het team bestaat uit (een opstelling van):

Tom Ketelaar, Joost Heijthuijsen, William van der Voort, Wout Withagen, Sjoerd Eikenaar, Gijs van de Burgt, Joost Farla, Michiel Corten, Frank Kimenai en Joost Gielen

Meer weten?

Joost Gielen