Joost in de AdFormatie

joost_gielen-1.jpg
In de AdFormatie van 12 juli 2007 gaat de zogenoemde vraagteken-rubriek over Joost Gielen. Voor deze rubriek worden ongeveer 30 vragen gesteld aan één persoon in de spotlight. Dit zijn vragen als 'Wat was je eerste bijbaantje?' maar ook meer open vragen als 'Vertel iets verrassends over jezelf'. Benieuwd wat ik hierop antwoordde? Klik hier om het hele artikel te lezen!

joost_gielen-1.jpg

In de AdFormatie van 12 juli 2007 gaat de zogenoemde vraagteken-rubriek over Joost Gielen. Voor deze rubriek worden ongeveer 30 vragen gesteld aan één persoon in de spotlight. Dit zijn vragen als ‘Wat was je eerste bijbaantje?’ maar ook meer open vragen als ‘Vertel iets verrassends over jezelf’. Benieuwd wat ik hierop antwoordde? Klik hier om het hele artikel te lezen!

Meer weten?

Joost Gielen