Freshheads breidt uit

Klus rommel
Vorige week hebben we de contracten getekend voor drie nieuwe ruimtes in ons kantoorgebouw. We liepen al even rond met de plannen voor een uitbreiding, maar nu is alles definitief en zijn we de ruimtes aan het inrichten. Eén ruimte wordt een vergaderkamer, één ruimte is voor het kantoor van Dressgoat en er is één nieuwe werkruimte voor Freshheads.


Sjoerd aan de klus

De gang naar de nieuwe kantoren grenst aan onze huidige ruimte, dus laten we in deze muur een verbindingsdeur maken. Om aan een goede klusser met een goede prijs te komen, hebben we deze opdracht op Werkspot geplaatst.

Duim van Eefje

Onze ‘huis-meubelmaker’ Willy werkt nu aan de nieuwe tafels. We verwachten over een week de ruimtes te kunnen gaan gebruiken en alles ingericht te hebben. Kom tegen die tijd dus gerust eens kijken, IRL of via de nieuwe webcam 🙂

Meer weten?

Joost Gielen