Sjoerd neemt prijs in ontvangst

Zaterdaeerder schreven heeft Freshheads de ontwerpwedstrijd voor het logo van Tilburg 2009 gewonnen. Freshheads was tijdens Tilburg op de T vertegenwoordigd met een aantal medewerkers. Organisaties die plannen hebben om in 2009 iets te gaan organiseren kunnen deze plannen de komende drie maanden indienen. De stichting zal zich buigen over al de initiatieven en hierna besluiten welke het logo in 2009 mogen gaan voeren.

Zaterdag 9 juni heeft Sjoerd de prijs á een cheque van € 1000,- – in ontvangst genomen tijdens de tweede Tilburg op de T. Zoals we eerder schreven heeft Freshheads de ontwerpwedstrijd voor het logo van Tilburg 2009 gewonnen. Freshheads was tijdens Tilburg op de T vertegenwoordigd met een aantal medewerkers. Organisaties die plannen hebben om in 2009 iets te gaan organiseren kunnen deze plannen de komende drie maanden indienen. De stichting zal zich buigen over al de initiatieven en hierna besluiten welke het logo in 2009 mogen gaan voeren.

Meer weten?

Wout Withagen