Nieuwe website Freshheads online

Websportfolio, waar we veel positieve reacties op kregen, hebben we vrijwel ongewijzigd gelaten. Nog steeds vind je onder het kopje ‘werk’ een overzicht van al onze projecten. Vanaf nu kun je Freshheads ook volgen via het Freshheads blog. Sterker nog: het blog is geïntegreerd in de nieuwe website. Zo komen onder andere de nieuwsberichten van het blog en vindt je meer informatie van alle Freshheads medewerkers op het blog. Wil je op de hoogte blijven van alles wat we doen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan altijd de laatste blog berichten per e-mail. Het is de bedoeling dat alle 'Freshheads' een bijdrage gaan leveren aan het blog. Iedereen zal dat op zijn of haar manier invullen. Alle frisse hoofden hebben een eigen specialiteit en op het Freshheads blog krijgt iedereen de mogelijkheid om een visie, vaknieuws, humor en meer onder de aandacht te brengen. Onze webcams zijn ook weer actief. Wellicht hebben jullie gedacht dat we de afgelopen maanden dag en nacht door hebben gewerkt, maar we moeten jullie teleurstellen: dit waren steeds dezelfde beelden ;) We zijn erg benieuwd naar jullie reacties op de nieuwe website. Laat een berichtje achter op het blog!

Websites bouwen is ons vak en we maken graag gebruik van de laatste nieuwe technieken en inzichten. Daarom vonden we het nodig onze eigen site te vernieuwen.

Wellicht zul je denken: “Hebben de frisse hoofden alwéér een nieuwe website?” Ja, dat klopt, en inderdaad nog niet zo heel lang geleden – ongeveer een jaar – hebben we ook een nieuwe website gelanceerd. De meeste websites gaan wel langer mee dan een jaar, maar met de ontwikkelingen die Freshheads als bedrijf afgelopen jaar heeft doorgemaakt kon ook de website niet achter blijven.

Het portfolio, waar we veel positieve reacties op kregen, hebben we vrijwel ongewijzigd gelaten. Nog steeds vind je onder het kopje ‘werk’ een overzicht van al onze projecten.

Vanaf nu kun je Freshheads ook volgen via het Freshheads blog. Sterker nog: het blog is geïntegreerd in de nieuwe website. Zo komen onder andere de nieuwsberichten van het blog en vindt je meer informatie van alle Freshheads medewerkers op het blog. Wil je op de hoogte blijven van alles wat we doen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan altijd de laatste blog berichten per e-mail.

Het is de bedoeling dat alle ‘Freshheads’ een bijdrage gaan leveren aan het blog. Iedereen zal dat op zijn of haar manier invullen. Alle frisse hoofden hebben een eigen specialiteit en op het Freshheads blog krijgt iedereen de mogelijkheid om een visie, vaknieuws, humor en meer onder de aandacht te brengen.

Onze webcams zijn ook weer actief. Wellicht hebben jullie gedacht dat we de afgelopen maanden dag en nacht door hebben gewerkt, maar we moeten jullie teleurstellen: dit waren steeds dezelfde beelden 😉

We zijn erg benieuwd naar jullie reacties op de nieuwe website. Laat een berichtje achter op het blog!

Meer weten?

Wout Withagen