Website Mixed Magazine gelanceerd!

Mixed Magazine
website, een muziek CD en speciale bijlages over de meest uiteenlopende onderwerpen. Freshheads werd ingeschakeld om deze website vorm te geven en technisch te realiseren. Vandaag is, na 2 maanden ontwerp en ontwikkeling, de site gelanceerd! Deze bevat een aantal interessante web 2.0 aspecten, zoals de vormgeving, video en gerelateerde content. Tevens is er aandacht besteed aan zoekmachine-vriendelijkheid, zodat deze site goed en vaak gevonden kan worden door bijvoorbeeld Google. Mixed Magazine Mixed Magazine koos voor de laatste versie (4.0) van het Freshbeheer, het uitgebreide CMS (Content Management Systeem) dat we eerder dit jaar lanceerden. Tevens werd Freshheads ingeschakeld voor de hosting van de website. Bekijk Mixed Magazine in ons portfolio

Mixed is het eerste Nederlandstalige glossy magazine dat zich richt op muziek uit de hele wereld. Het bestaat niet alleen uit een magazine, maar het omvat ook een website, een muziek CD en speciale bijlages over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Freshheads werd ingeschakeld om deze website vorm te geven en technisch te realiseren. Vandaag is, na 2 maanden ontwerp en ontwikkeling, de site gelanceerd! Deze bevat een aantal interessante web 2.0 aspecten, zoals de vormgeving, video en gerelateerde content. Tevens is er aandacht besteed aan zoekmachine-vriendelijkheid, zodat deze site goed en vaak gevonden kan worden door bijvoorbeeld Google.

Mixed Magazine

Mixed Magazine koos voor de laatste versie (4.0) van het Freshbeheer, het uitgebreide CMS (Content Management Systeem) dat we eerder dit jaar lanceerden. Tevens werd Freshheads ingeschakeld voor de hosting van de website.

Bekijk Mixed Magazine in ons portfolio

Meer weten?

Joost Farla