FH @ Dutch PHP Conference 2007

PHP Conference
Aanstaande zaterdaDutch PHP Conference plaats in de Amsterdam RAI. Dit evenement wordt georganiseerd door Zend Technologies in samenwerking met iBuildings, de autoriteit op het gebied van PHP en vertegenwoordiger van Zend Technologies binnen de Benelux. Freshheads is hier met maar liefst 4 programmeurs vertegenwoordigd om zo op de hoogte te kunnen blijven van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van web applicaties. Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan verschillende recente PHP frameworks, database gerelateerde onderwerpen en web 2.0 case-studies. PHP Conference Freshheads juicht dit soort initiatieven in Nederland toe en was daarom afgelopen april ook aanwezig op het PfCongrez in Maarssen, georganiseerd door de vereniging PHPFreakz. Een verslag volgt na het weekend!

Aanstaande zaterdag 16 juni vindt de Dutch PHP Conference plaats in de Amsterdam RAI. Dit evenement wordt georganiseerd door Zend Technologies in samenwerking met iBuildings, de autoriteit op het gebied van PHP en vertegenwoordiger van Zend Technologies binnen de Benelux.

Freshheads is hier met maar liefst 4 programmeurs vertegenwoordigd om zo op de hoogte te kunnen blijven van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van web applicaties. Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan verschillende recente PHP frameworks, database gerelateerde onderwerpen en web 2.0 case-studies.

PHP Conference

Freshheads juicht dit soort initiatieven in Nederland toe en was daarom afgelopen april ook aanwezig op het PfCongrez in Maarssen, georganiseerd door de vereniging PHPFreakz.

Een verslag volgt na het weekend!

Meer weten?

Joost Farla