Freshheads aqua

fishtank.jpg
SMini Haai, ook wel blauwe haai of columbian shark genoemd. Ik snel naar de 'viswinkel' en ja inderdaad deze mini haaien zijn echt super gaaf! Nu vergt ook het houden van deze 'jongens' nogal wat kennis, tijd en inspanning. Op internet heb ik al veel kunnen vinden over de benodigde bak, aparatuur en verzorging, dat gaat allemaal goed komen dus. fishtank.jpg Afgelopen maandag bestond Freshheads precies 5 jaar. Om alvast te oefenen met het houden van vissen, heeft Corina voor ons een klein koudwater aquarium gekocht met daarin een goudvis! Vandaag heeft conciërge Wout er een vriendje bijgezet. Eerst maar eens kijken of we dit kunnen managen zullen we maar zeggen.. Maar als het aan mij ligt hebben we hier op (korte) termijn een bak met shark-cam en 6 mini haaien staan!

Sinds enige tijd loop ik met het (mijns inziens geniale) idee rond om een aquarium met haaien in ons kantoor te zetten. Mijn ultieme droom zou een enorm bassin zijn met daarin de grootst mogelijke haaien. Echter zijn daarvoor nogal wat hobbeltjes op de weg, ik noem wat zaken als ruimte, financieën, logistiek, onderhoud, etc 🙂 Ongeveer een maand geleden stuitte mijn vriendin op het bestaan van de Mini Haai, ook wel blauwe haai of columbian shark genoemd. Ik snel naar de ‘viswinkel’ en ja inderdaad deze mini haaien zijn echt super gaaf! Nu vergt ook het houden van deze ‘jongens’ nogal wat kennis, tijd en inspanning. Op internet heb ik al veel kunnen vinden over de benodigde bak, aparatuur en verzorging, dat gaat allemaal goed komen dus.

fishtank.jpg

Afgelopen maandag bestond Freshheads precies 5 jaar. Om alvast te oefenen met het houden van vissen, heeft Corina voor ons een klein koudwater aquarium gekocht met daarin een goudvis! Vandaag heeft conciërge Wout er een vriendje bijgezet. Eerst maar eens kijken of we dit kunnen managen zullen we maar zeggen.. Maar als het aan mij ligt hebben we hier op (korte) termijn een bak met shark-cam en 6 mini haaien staan!

Meer weten?

Joost Gielen