Freshheads 5 jarig bestaan

DFreshheads haar 5 jarig bestaan! Op 11 juni 2007 is het precies 5 jaar geleden dat Sjoerd en Joost met een fris hoofd de Kamer van Koophandel te Breda binnenstapten. Medio 2001 kwamen Sjoerd en Joost met elkaar in contact toen ze gevraagd werden voor de ontwikkeling van een website voor Toff Music. Dit deed ieder in de avonduren en uiteraard toen nog vanaf thuis. Sjoerd vanuit Breda en Joost vanuit Den Haag. De website voor Toff Music werd een resultaat van een samensmelting van Sjoerd zijn eigentijdse ontwerp en Joost zijn kennis van techniek en databases. Met een supertevreden 'klant' in het achterhoofd, hebben Sjoerd en Joost zo nog twee klussen samen uitgevoerd. Het idee om helemaal op eigen benen te gaan staan kwam even onverwacht als natuurlijk. De samenwerking wierp vanaf dag één zijn vruchten af en ieder bleek ambitie te over te hebben. Begin 2002 werden de voorbereidingen getroffen voor het op te starten bureau. Zo werd bijvoorbeeld de bijkeuken van Sjoerd zijn toenmalige woning in Breda omgetoverd tot de Freshheads thuishaven. In de afgelopen 5 jaar is Freshheads nog al eens van adres gewijzigd. Zo 'promoveerde' het bureau in 2003 naar een ruimte in Joost zijn appartement in Tilburg. Medio 2004 betrokken de frisse hoofden het zeer stijlvolle kantoor aan de Tuinstraat, wat helaas al vrij snel te klein bleek te zijn. Na uitbreiding van the heads kwam het kantoor op de hoek van de tivolistraat/dunanstraat in de picture. Dit viel direct bij iedereen in de smaak en bleek veel mogelijkheden voor uitbreiding te bieden. Freshheads uit haar 5 jarig bestaan met verschillende activiteiten. Zo wordt er na de zomer een feest georganiseerd voor het fh team en aanverwanten. Voor haar klanten heeft het bureau iets speciaals in petto. Iets wat voor nu nog onder de frisse hoofden blijft! Hierbij wil Freshheads wél alvast al haar klanten bedanken voor het vertrouwen en de samenwerkingen. Zonder jullie had het bureau niet kunnen staan waar het vandaag de dag staat! Nogmaals, superbedankt!

Dit jaar viert Freshheads haar 5 jarig bestaan! Op 11 juni 2007 is het precies 5 jaar geleden dat Sjoerd en Joost met een fris hoofd de Kamer van Koophandel te Breda binnenstapten.

Medio 2001 kwamen Sjoerd en Joost met elkaar in contact toen ze gevraagd werden voor de ontwikkeling van een website voor Toff Music. Dit deed ieder in de avonduren en uiteraard toen nog vanaf thuis. Sjoerd vanuit Breda en Joost vanuit Den Haag. De website voor Toff Music werd een resultaat van een samensmelting van Sjoerd zijn eigentijdse ontwerp en Joost zijn kennis van techniek en databases. Met een supertevreden ‘klant’ in het achterhoofd, hebben Sjoerd en Joost zo nog twee klussen samen uitgevoerd.

Het idee om helemaal op eigen benen te gaan staan kwam even onverwacht als natuurlijk. De samenwerking wierp vanaf dag één zijn vruchten af en ieder bleek ambitie te over te hebben.
Begin 2002 werden de voorbereidingen getroffen voor het op te starten bureau. Zo werd bijvoorbeeld de bijkeuken van Sjoerd zijn toenmalige woning in Breda omgetoverd tot de Freshheads thuishaven.

In de afgelopen 5 jaar is Freshheads nog al eens van adres gewijzigd. Zo ‘promoveerde’ het bureau in 2003 naar een ruimte in Joost zijn appartement in Tilburg. Medio 2004 betrokken de frisse hoofden het zeer stijlvolle kantoor aan de Tuinstraat, wat helaas al vrij snel te klein bleek te zijn. Na uitbreiding van the heads kwam het kantoor op de hoek van de tivolistraat/dunanstraat in de picture. Dit viel direct bij iedereen in de smaak en bleek veel mogelijkheden voor uitbreiding te bieden.

Freshheads uit haar 5 jarig bestaan met verschillende activiteiten. Zo wordt er na de zomer een feest georganiseerd voor het fh team en aanverwanten. Voor haar klanten heeft het bureau iets speciaals in petto. Iets wat voor nu nog onder de frisse hoofden blijft!

Hierbij wil Freshheads wél alvast al haar klanten bedanken voor het vertrouwen en de samenwerkingen. Zonder jullie had het bureau niet kunnen staan waar het vandaag de dag staat! Nogmaals, superbedankt!

Meer weten?

Wout Withagen