Feest! Vandaag bestaan we 5 jaar!

Vandaaeerder kondigden we dit aan op onze website. We werken vandaag wel gewoon door zoals je dat van ons gewend bent, al zullen we iets eerder stoppen om met het hele team een biertje te gaan drinken op de Korte Heuvel in Tilburg. Dat hebben we verdiend na 5 jaar werken. Als je zin hebt om het met ons mee te vieren dan weet je ons te vinden.

Vandaag is het een klein beetje feest bij Freshheads want we bestaan vandaag exact 5 jaar. Al eerder kondigden we dit aan op onze website. We werken vandaag wel gewoon door zoals je dat van ons gewend bent, al zullen we iets eerder stoppen om met het hele team een biertje te gaan drinken op de Korte Heuvel in Tilburg. Dat hebben we verdiend na 5 jaar werken. Als je zin hebt om het met ons mee te vieren dan weet je ons te vinden.

Meer weten?

Wout Withagen