De Pidy felicitaties van Polle

Het Marketingfacts in contact kwamen met Polle de Maagt. We hadden een discussie over de Pidy, een widget die we hebben ontwikkeld voor The Internet Address Book. Omdat we er online niet uitkwamen hebben we maar eens bij Café Anvers afgesproken om het uit te praten onder het genot van een biertje. Dat werd een memorabele avond die eindigde in het over en weer roepen van het woord Pidy in de meest uiteenlopende vormen. Duidelijk geïnspireerd op deze avond heeft Polle voor ons - geheel in stijl - een YouTube felicitatie videogemaakt. Thanks Polle! Wanneer ben jij jarig? ;)

Het is al weer enige tijd geleden dat we via Marketingfacts in contact kwamen met Polle de Maagt. We hadden een discussie over de Pidy, een widget die we hebben ontwikkeld voor The Internet Address Book. Omdat we er online niet uitkwamen hebben we maar eens bij Café Anvers afgesproken om het uit te praten onder het genot van een biertje. Dat werd een memorabele avond die eindigde in het over en weer roepen van het woord Pidy in de meest uiteenlopende vormen. Duidelijk geïnspireerd op deze avond heeft Polle voor ons – geheel in stijl – een YouTube felicitatie videogemaakt. Thanks Polle! Wanneer ben jij jarig? 😉

Meer weten?

Wout Withagen