Borrelen

Freshheads 5 jarig bestaan
Zo snel als serie die destijds over Magic Minds is uitgezonden door de RVU heeft het voltallige team zich in een Magic Minds slash Freshheads T-Shirt gehesen met daarop de tekst: Freshheads 5 jaar multi media experience dome. Naar de bekende uitspraak van Eric Bartels die van plan was om wereldwijd meerdere "Magic Minds Multi Media Experience Domes" te bouwen. Het is misschien maar beter geweest dat het economische tij hem tegen zat ;) Freshheads 5 jarig bestaan Wij zijn met het hele team wat gaan drinken, eten en daarna weer wat gaan drinken in de stad. Erg gezellig!

Zo snel als Magic Minds tijdens de internet hype in 2000 groot is geworden is het ook weer ten onder gegaan eind 2001. Freshheads is net hierna opgericht, in 2002. Vaak werd de opmerking gemaakt; Magic Minds / Fresh Heads, what’s in a name… Door de zaken altijd goed af te wegen en wel over wogen beslissingen te nemen staat Freshheads waar het nu staat, dat in tegenstelling tot Magic Minds wat helemaal niet meer bestaat 😉 Met een knipoog naar de serie die destijds over Magic Minds is uitgezonden door de RVU heeft het voltallige team zich in een Magic Minds slash Freshheads T-Shirt gehesen met daarop de tekst: Freshheads 5 jaar multi media experience dome. Naar de bekende uitspraak van Eric Bartels die van plan was om wereldwijd meerdere “Magic Minds Multi Media Experience Domes” te bouwen. Het is misschien maar beter geweest dat het economische tij hem tegen zat 😉

Freshheads 5 jarig bestaan

Wij zijn met het hele team wat gaan drinken, eten en daarna weer wat gaan drinken in de stad. Erg gezellig!

Meer weten?

Wout Withagen