See You Dance online

Voor See You Dance leverde Freshheads onlanwww.seeyoudance.nl

Voor See You Dance leverde Freshheads onlangs een nieuwe huisstijl en internet applicatie op. Seeyoudance.nl is een online dienst waar gebruikers door zich per sms aan te melden iedere week gratis kaartjes kunnen bestellen voor verschillende dance events.

Freshheads voorzag de website van een nieuwe layout en nieuwe functionaliteiten zoals het aanmaken van een profiel, het bijhouden van een agenda en het aanmaken van eigen of gezamenlijke fotoalbums. De hele website werd opnieuw geprogrammeerd en voorzien van de laatste versie van het Freshbeheer.
Hiermee leverde Freshheads haar eerste social network op, iets waar we trots op kunnen zijn en waar we in de toekomst veel van verwachten.

Klik om naar de website te gaan:
www.seeyoudance.nl

Meer weten?

Joost Farla