European Directory Marketplace ’07

Vwww.whitaker.com/conferences/EDM07 Meer informatie over Joost op de conferentie is te vinden op: www.whitaker.com/conferences/EDM07/bios_aj.htm#gie

Via het project Het Internet Adresboek, is Joost Gielen gevraagd een lezing te geven tijdens de European Directory Marketplace 2007 conferentie in Londen. Deze conferentie vond plaats in het Millenium Mayfair Hotel op 5 en 6 februari.

De conferentie richt zich al jaren op vernieuwing in technologie met betrekking tot de directory markt. Dit betrekt het zoeken naar gegevens van personen en bedrijven via internet, mobiel, spraak en gidsen. Joost Gielen was gevraagd een stuk te vertellen over de innovatieve manier van zoeken naar mensen op internet, welke ontwikkeld is in de applicatie Het Internet Adresboek.

Meer informatie over de conferentie is te vinden op:
www.whitaker.com/conferences/EDM07

Meer informatie over Joost op de conferentie is te vinden op:
www.whitaker.com/conferences/EDM07/bios_aj.htm#gie

Meer weten?

Joost Gielen