Freshheads onderwijst

Freshheads is door de Hogeschool voor de Kunsten Tilburg gevraagd een serie gastcolleges te geven. De colleges betreffen een aantal ochtenden van 4 uur, met als onderwerp 'Vormgeving vs. Techniek'. De (bij Freshheads duidelijk aanwezige) samensmelting van deze twee disciplines wordt nader toegelicht. Tevens wordt er dieper ingegaan op het vakgebied programmeren. Wat voor de leerlingen aan de Hogeschool voor de Kunsten vrij onbekend is.

Freshheads is door de Hogeschool voor de Kunsten Tilburg gevraagd een serie gastcolleges te geven.

De colleges betreffen een aantal ochtenden van 4 uur, met als onderwerp ‘Vormgeving vs. Techniek’. De (bij Freshheads duidelijk aanwezige) samensmelting van deze twee disciplines wordt nader toegelicht.

Tevens wordt er dieper ingegaan op het vakgebied programmeren. Wat voor de leerlingen aan de Hogeschool voor de Kunsten vrij onbekend is.

Meer weten?

Joost Gielen